معرفی وبلاگ
شادی روح شهدا،امام شهدا و روح مرحوم حاج احمدرضا کلانتری رحم الله من یقرأ الفاتحة مع الصلوات
دسته
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 257463
تعداد نوشته ها : 4
تعداد نظرات : 3
__________1__________
__________2____________________3__________
Rss
طراح قالب
GraphistThem253
بسم الله الرحمن الرحیم

الفاظ قاصر از بیان فضائل و خصایل جهادگر بسیجی متواضع و صدیقی است که صداقتش او را محبوب همگان نموده بود ، نفس مطمئنه ای که اسیر و دلباخته دنیای مادی نبود ، پیروز مندانه قله پر پیچ و خم جهاد اکبر را فتح کرده و روح بلند ملکوتی اش او را ایثارگری پر تلاش و خستگی ناپذیر در امور خداپسندانه قرار داده بود .

حاج احمدرضا کلانتری در سال 1339 در خانواده ای مذهبی و متدین در منطقه تشکن چگنی { روستای سرانبار کلانتری } چشم به جهان گشود ، پدر ایشان حاج رستم خان کلانتری (احمدرضا فرزند رستم فرزند ابراهیم فرزند بگلر فرزند قاسم فرزند مرتضی فرزند کیخا فرزند ستار) ( بزودی سوابق مبارزات حاج رستم خان کلانتری با رژیم ستم شاهی انتشار می یابد ) از بزرگان معتمد و نماینده مراجع تقلید همچون آیات العظام بروجردی و کاظمی (ره)  در منطقه بود.

مرحوم حاج رستم خان کلانتری در سال 1352 در کنار بارگاه ملکوتی امام هشتم ( علیه السلام ) دعوت حق را لبیک گفتند و در باغ رضوان حرم رضوی دفن گردید . مادر ایشان نیز از خاندان بزرگ آیت الله العظمی کاظمی از مراجع عالی قدر بودند.

وی در چنین خانواده رشد و پرورش نمود تا اینکه بعد از اخذ مدرک دیپلم با رتبه عالی در سال 1357 به صف انقلابیون پیوست ، ایشان مبارزه با رژیم ستم شاهی را وظیفه شرعی خود می دانست و گوش به فرمان رهبرش در مبارزات شرکت می نمود .پس از پیروزی انقلاب اسلامی به خدمت سربازی شتافت و در جبهه های حق علیه باطل با رشادت کم نظیر از مملکتش دفاع می نمود تا آنجا که مورد تشویق شخص فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی قرار گرفت ، با اتمام خدمت سربازی به خیل سنگر سازان بی سنگر جهاد سازندگی پیوست و در قالب ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد سازندگی و مسئول کمیته جذب و هدایت کمک های مردمی و ستاد ش م ه (شیمیائی میکروبی هسته ای ) به پشتیبانی و حمایت از سنگر های حق علیه باطل پرداخت.

ایشان در مورد بیت المال بسیار دقیق و با برنامه ریزی و مدیریت صحیح در مصرف بودجه ها  و اعتبارات مالی سعی و تلاش وافر داشت .بانگاهی گذرا به عملکرد سی ساله ایشان در سنگر جهاد سازندگی و منابع طبیعی طرح های ماندگاری از جمله احداث 14 سد خاکی ، ایجاد پارکهای جنگلی فراوان،ایجاد کمربند سبز اطراف شهر خرم آباد ، کنترل 50 درصدی آتش سوزی و کارهای وسیع آبخیزداری که موجب آبادانی و حفظ منابع طبیعی برای آیندگان می شود از خود به جا گذاشته است .

جانبازو رزمنده مقاوم صبور که درد ناشی از ترکش ها و عوارض مخرب گازهای شیمیایی جبهه و جنگ را تحمل می کرد اما حاضر به داشتن پرونده جانبازی و رزمندگی نبود و می گفت امیدوارم این یادگاری های مانده در بدنم مرا از آتش دوزخ نجات داده و در نزد خداوند سر بلند و رو سفیدم نماید.

ایشان سرانجام در روز پنج شنبه بیست و پنج شهریور 1389 در جلسه مدیران  منابع طبیعی کل کشور در جمع همکارانش بعد از ذکر صلوات بر محمد (صلی الله علیه و آله) و آل محمد به دیدار مبعود شتافت و در جمع هزاران نفر از مردم حق شناس در قبرستان صالحین خرم آباد به خاک سپرده شد . 

روحش شاد یادش گرامی
X